Hækspecialisten

Du  behøver kun at plante én gang, hvis du gør det ordentligt!

Bøgehæk, Ligusterhæk eller noget helt andet?                      Bøgepur  se her

I mere end 100 år har planteskolen leveret planterne til kilometervis af hække og hegn i Sydjylland. Det er blevet til rigtig mange flotte hække, men vi har selvfølgelig også set, hvad der kan gå galt. Spørg os, så du lykkes med dit hækprojekt.  De flotte, veltrimmede hække kommer nemlig ikke helt af sig selv.
  
Vi ved en masse om jordbund og klima; om bedste plantetidspunkter og om gennemtænkt plantearbejde. Og så kan vi tilbyde dig nogle ordentlige planter:


Bøg sælges i foråret fra kølelager. Det giver mulighed for også at plante også i  april/maj måned med godt resultat.
(Planterne ved ikke, at det er blevet forår.)

PRISEKSEMPEL:
Ekstra kraftige bøg med mange sidegrene   50 -80/+ cm over jorden kr. 999,- / 100 stk
Ekstra kraftige bøg med mange sidegrene   30-50/+ cm over jorden kr. 699,- / 100 stk
Kraftige bøg med sidegrene   80-120 cm over jorden kr.1399,- / 100 stkPlantning om efteråret er rigtig, rigtig  godt; normalt vil det give den største tilvækst det kommende år - nedbøren i vinterperioden udnyttes nemlig bedst.
Under særlig forhold vil vi dog somme tider anbefale forårsplantning. Vore erfaring og faglige forsøg siger at plantning i november og derefter sikrer det bedste resultat, og da er det normalt lagervare. Ring gerne for at sikre dig til en bestemt dato.


Du får dog altid den største tilvækst ved at plante så tidligt som praktisk muligt. Januar og februar er også fin plantetid for hæk, hvis jordbunden er klar og egnet.

Her er nævnt bøgehækplanter som et eksempel.
Kontakt os gerne for information, også om alle de andre hække.


Ved levering/forsendelse aftales detaljer om håndtering altid i forvejen.

Prunus laur. Etna som klippet hæk
herunder  SE PRISER her

  

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld