BØGEPUR

BØGEPUR giver faste former


En bred "hæk"  - flade - med meget stærk formvirkning. Der er mange steder behov for oversigt og alligevel fasthed i afgrænsning.
Bøg, der klippes, holder på de gamle blade i det meste af vinteren - det giver en meget fin farvevirkning i en ellers løvfattig periode. Og det er kun bøgepur, der kan dét.

Plant 8-9 planter pr. m2 -mere er ikke nødvendigt. Men vælg en kraftig plante, og klip den lidt i toppen ved plantningen, så vokser det hurtigt sammen. Skal jorden dækkes med barkflis anbefaler vi, at du lader planterne gro én vækstsæson inden flisdækning.  Du kan klippe pur'et tidligt forår (vigtigst) og evt. midsommer, hvis du har god tid. 

Andre plantearter kan også. Til et pur må man vælge plantearter, der tåler kraftig beskæring år efter år. Typisk kan hækplanter det!
Buksbom er velegnet til lavt stedsegrønt pur. De lave japanske azaleaer kan tåle klipning hvert år og skaber et spændende både blomstrende og stedsegrønt pur.

Et meget fint PUR kan også skabes med buskvoksende taksplanter. Taks tåler meget kraftig beskæring, og kan gro på skyggede voksepladser.

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld